- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bristot Bio 100% kávékóstoló
A Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át egy módosított légkörű silóban annak érdekében, hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják. Bristot 100% Bio kávé termesztése vegyi rovarirtók és mesterséges műtrágyák nélkül történik , így megakadályozzák a talaj , a víz és a levegő fertőzését. Ez egy vadonatúj papírcsomagolású termék, úgy tervezték, hogy lezárja ezt az intenzív, Közép –Amerikai , gyümölcsös kávé keveréket. Az egyedülálló, félreismerhetetlen stílusa felidézi a föld színeit és ízeit - tudtuk meg a forgalmazótól.