KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

TRIÓ, ÉS 5=6 SZEMES ÉS DARÁLT ILLY KÁVÉ CSOMAGOK KEDVEZMÉNNYEL! Augusztusban az EspressoShop.hu TRIÓ csomagjában 3 féle szemes illy kávát kóstolhat meg kedvezményes áron! A trió különlegessége a Mona Hatoum illy Art Collection, díszdobozos limitált kiadású szemes kávé, emellett tartalmaz még egy doboz Arabica Selection Etiópia, és egy doboz sötét pörkölésű szemes fémdobozos illy kávét, is.

A kávé már önmagában is számtalan ízzel rendelkezhet. Amennyi különféle pörkölési módszert és kávéfajtát ismerünk, annyi ízvariációval számolhatunk. Viszont még ezt is lehet fokozni olyan fűszerekkel, amelyek rendkívül különleges ízhatást adnak a kávénkhoz. Milyen fűszert használjunk, ha fel akarjuk dobni a kávénkat? És milyen módon használjuk ezeket?

A kávé az egyik legnépszerűbb italnak számít. Nem véletlen tehát, hogy annyiféle fajta és ízesítés létezik. Viszont a kávénak van egy kevésbé pozitív tulajdonsága, ami az érzékeny gyomrúaknak nem túl kedvező – ez pedig a savasság. A kávékban található savak zöme annak zamatát adja főleg, tehát alapvetően nem ellenség, sőt a kávéimádók jó barátja. Viszont sokan az érzékeny gyomruk miatt csak nagyon vizezve, tejezve merik emiatt inni. Csakhogy ettől teljesen elvész a kávé élvezeti értéke. Mit tegyünk, ha túl érzékeny a gyomrunk a kávé savasságára?