KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az esőt is nagyon várjuk, de mivel azt nem tudjuk befolyásolni, inkább mégiscsak egy felfrissülő kávékínálattal próbálunk segíteni Nektek, mert egy kellemes reggel mindig nagyon értékes, de mostanában még inkább felértékelődött a szerepe. Egy finom pékáru, pár ínyenc falat és mellé egy gőzölgő kávé szerintünk mindenkit jobb kedvre derít ezeken a májusi reggeleken. Hoztunk nektek újdonság specialty kávékat és kedvezményesen kínálunk pár meglévő nagy kedvencet is!

Ha még nincs mivel segítünk tavaszi kapszulás, és kotyogó kávégép akciónkkal! Ezekben a nehéz időkben szeretnénk megkönnyíteni az otthoni kávézást akár egy kényelmes kapszulás géppel, akár egy innovatív kotyogóval varázsolnál otthonodban friss kávéillatot.

A Húsvéti Ünnepek reményeink szerint tudnak egy kis örömöt varázsolni az arcokra még ebben a nehéz időszakban is. A Kapucziner az ünnepi reggeleket szeretné egy kicsit szebbé és ízekben, illatokban gazdaggabbá varázsolni a frissen pörkölt kávékülönlegességeivel. Rendeléseiteket érdemes legkésőbb Április 6-án, hétfőn leadni, hogy még biztosan időben odaérjen. A körülményekhez képest kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk! Vigyázzatok magatokra!