KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

veronesi 100% arabica pod podos kávétesztA Caffé Veronesi kávépörkölőt 1996-ban alapította Roberto Veronesi. A családi vállalkozás formájában működő üzem Reggio Emilia melletti Bagnolo in Piano városban található. A dinamikusan fejlődő vállalkozás főként a HORECA szektor igényeihez alkalmazkodva állítja elő kiváló termékeit, melyeket számos európai országban forgalmaznak. A világ legjobb kávéinak válogatása és fajtánkénti pörkölése egy kiváló egyedi kávét eredményezett. Mogyoróbarna finom textúrájú krém, intenzív illat, hosszan tartó aroma, fűszeres és virágos utóíz jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi 100% arabica pod podos kávétesztA Caffé Veronesi kávépörkölőt 1996-ban alapította Roberto Veronesi. A családi vállalkozás formájában működő üzem Reggio Emilia melletti Bagnolo in Piano városban található. A dinamikusan fejlődő vállalkozás főként a HORECA szektor igényeihez alkalmazkodva állítja elő kiváló termékeit, melyeket számos európai országban forgalmaznak. Ezt a keveréket India, Brazília, Etiópia és Közép-Amerika legjobb arabika kávéiból állította össze Roberto Veronesi. Egyedülállóan finom íze a pirított kenyérre emlékeztet, mélybarna színe, testessége és enyhén virágos illata
felejthetetlen élménnyé teszi a kávézást
- tudtuk meg a forgalmazótól.

moak espresso bar podos kávé tesztA Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott.A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennélfogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű  keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezenkívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen. Mi történik, ha India misztikussága keveredik Brazília pezsgésével? Kóstolja meg az Espresso Bar-t és megtudja! Ez a keverék a fűszeres csokoládé aromáját teltségével és krémességével kiemelve váratlan ízekkel szolgál, mely íz világ elrepít a Brazilok életerős, örömteli és színpompás kavalkádjába. A testesség, aroma és íz tökéletes egyensúlyának eredménye ez a keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

carraro 100% arabica pod tesztA Carraro 100% Arabica podjáról felesleges sok bevezetőt írni. Az E.S.E. POD rendszerek egy szükséges jó és rossz szerepet töltenek be a mai kávékereskedelemben. Ehhez a feladathoz készül a Carraro 100% arabica podja, mely a különleges fajták és a technológia okán, talán kényesebb, mint a megszokott termékek. A Caffé Carraro ennél a termékénél sem hajlandó kompromisszumot kötni, sokkal inkább bevállalja azt a kockázatot, hogy a termék megismerése, kiismerése feladatot jelent a fogyasztónak, de ezen feladat megoldása esetén igazi élménnyel hálálja meg a küzdelmet. A termék határozottan magas hőmérséklet tartományban és csekély előáztatás (preinfusion) után bizonyítja, hogy vezéregyénisége a 100 Arabica podok mezőnyének.- tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe mamma lucia podos kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A piac legkeresettebb kávéja, amelyet a szakértők és a laikusok egyaránt nagyra értékelnek. Indiai robuszta és dél-amerikai arabika keveréke. E finom és kellemes aromájú kávé minden kortya Dél-Amerika melegét, szépségét és India elbűvölő ízét közvetíti - tudtuk meg a forgalmazótól.