KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Pascucci Mild Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutatóÖrök vita tárgyát képezi a kapszulás kávé, a minőségi kávéfogyasztók körében. Ettől függetlenül pedig erősen jelen van a kávéfogyasztók között és folyamatosan felmerülő kérdés, hogy milyen kávégépet vegyen az, aki nem szeretne komolyabb összeget beruházni, illetve nem akar sokat bíbelődni a kávékészítéssel. Ilyenkor merül fel a kapszulás kávéfőző, amely rettenetesen megosztja az embereket.

Miscela D’ Oro : Espresso Cremoso pod podos kávétesztAz Urbano család vállalkozása 1946-ban kezdte meg a működését Messina város központjában, ahol a cég alapítója Unberto, feleségével Emanuelával kezdte el a kávé pörkölését kis mennyiségben. Az alapvető irányelv az volt, hogy aprólékos válogatással a legjobb minőségű zöld kávét összeválogatva pörköljék, mindig a kornak megfelelő legmodernebb berendezések használatával. Ezáltal folyamatosan tudták növelni cégük eladási volumenét. A pörkölő üzem 2003-ban költözött a mai területére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a róla kialakult képet, és Oliviero Toscani vezetésével újításokat vezettek be, hogy megértessék a cég filozófiáját, eleganciáját, egyszerűségét a világ minden táján. A Miscela d’Oro egy professzionális pörkölő, aki elkötelezetten harcol a magas minőségért, ezért nevezi a mai napig magát mérte ellenére is kézműves pörkölőnek, melyet szlogenjük is tükröz: Torrefattori dal 1946. - tudtuk meg a forgalmazótól.

Miscela D’ Oro : Single Decaf POD kóstolóAz Urbano család vállalkozása 1946-ban kezdte meg a működését Messina város központjában, ahol a cég alapítója Unberto, feleségével Emanuelával kezdte el a kávé pörkölését kis mennyiségben. Az alapvető irányelv az volt, hogy aprólékos válogatással a legjobb minőségű zöld kávét összeválogatva pörköljék, mindig a kornak megfelelő legmodernebb berendezések használatával. Ezáltal folyamatosan tudták növelni cégük eladási volumenét. A pörkölő üzem 2003-ban költözött a mai területére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a róla kialakult képet, és Oliviero Toscani vezetésével újításokat vezettek be, hogy megértessék a cég filozófiáját, eleganciáját, egyszerűségét a világ minden táján. A Miscela d’Oro egy professzionális pörkölő, aki elkötelezetten harcol a magas minőségért, ezért nevezi a mai napig magát mérte ellenére is kézműves pörkölőnek, melyet szlogenjük is tükröz: Torrefattori dal 1946. - tudtuk meg a forgalmazótól.

Gourmet Qualitá Argento pod podos kávétesztA TORREFAZIONE CAFFÉ GOURMET-t 2002-ben hozta létre Tobia Asioli Imolában. Az egyre növekvő igényeknek, illetve keresletnek köszönhetően szükségszerűvé vált egy új és korszerű létesítmény létrehozása, hiszen a régi már kicsinek bizonyult, így 2010-ben új telephelyet avatott a TORREFAZIONE CAFFÉ GOURMET. A kávépörkölő termékei között megtalálható különleges, kiváló minőségű szemes kávé, őrölt kávé, BIO kávé, illetve E.S.E pod rendszerű kávépárna. A GOURMET név választás nem véletlen. Az ötlet egy dél-amerikai kávé termelőtől származik, ahonnan rendszeresen érkezik kiváló minőségű alapanyag.  A Gourmet Caffé tehát nem csak egy egyszerű kávé, hanem művészet, kultúra és szenvedély találkozása. Művészet, mert jól kell tudni kiválasztani az alapanyagokat, melyeket megfelelően kell pörkölni és megmunkálni. Kultúra, mert a megfelelő eredmény eléréséhez, rendkívül sok tudás szükségeltetik a szüretelőtől a kávét főző személyig, minden egyes résztvevő részéről.  Szenvedély, mert igazán jót csak az tud létrehozni, aki szenvedéllyel és teljes odaadással végzi a munkáját. Ez az 50% arabika, 50% robuszta tartalmú kávé, a Qualitá Oro alternatívája - tudtuk meg a forgalmazótól.

cellini granaroma podos kávétesztCellini Granaroma E.S.E. Pod tökéletes kombinációja a legjobb, több mint 100 év tapasztalata alapján válogatott, arabica kávéknak, mely alacsony százalékban tartalmaz, gondosan mosott indiai robusta kávét is. A kiegyensúlyozott testes ízét a lassú pörkölési folyamat fokozza, amely a tipikus olasz espresso kávékra jellemző. Minden egyes adagot védőgázas aromatartó csomagolással látunk el a minőség megőrzése érdekében, hogy a kávé elkészítésekor annak illata és aromája mindig tökéletes legyen - tudtuk meg a forgalmazótól.