KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Pacificaffe kávéCégünk

Kávépörkölő üzemünk családi vállalkozásként működtetjük.

Zöld kávé pörkölését, egyirányú indirekt fűtésű 15kg dobpörkölővel végezzük. Készterméket destonerrel válogatjuk, szelepes és/vagy védőgázzal töltött zip visszazárható tasakokba csomagoljuk. Artisan pörkölési profil szoftver telepítve. Mintapörkölő, VST coffee TDS lab, ExtractMojo és Cupping control. 

Horeca és Vending alapanyagok gyártása és csomagolása.

  • Frissen pörkölt harmadik hullámos tiszta eredetű ültetvény, eszpresszó és gourmet kávékeverékek
  • Egyéni receptúrás szemes kávék és instant porok, saját logós tasakban kizárólag az Ön vállalkozása számára
  • Kiskereskedelmi, nagykereskedelmi és viszonteladói árszabások


Termékeink széles választékát megtalálja webáruházunkban!


MIÉRT A PACIFIC KÁVÉ?

A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd ízharmóniájában rejlik. Kávétársaságunknál mindannyian nagyon szeretjük a jó kávét, és e szenvedélyünk minden egyes keverékben megtalálható. A kávéfajtákat minőségük, feldolgozásuk alapján válogatjuk ki, legyen szó egy fajta pörköléséről, vagy keverék létrehozásáról. Garantáljuk, hogy amikor kinyitja a csomagolást, a kávé friss és ízletes lesz. Segítünk Önnek összeállítani az igényeinek leginkább megfelelő keveréket. A Pacificaffé munkatársaiként legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy minden alkalomra a leginkább megfelelő kávéval tudjunk szolgálni.

MIBEN KIEMELKEDŐ?

A zöld kávé kiválasztásától kezdve, a keverék-összeállításon keresztül, a pörkölésig, hűtésig és csomagolásig, mindenben. A Pacific kávé a legszigorúbb előírásoknak felel meg a minőségbiztosítás és nyomon követés tekintetében. Minden kávéfajtánkat úgy pörköljük, hogy maximálisan megőrizze frissességét és ízharmóniáját. Munkatársaink tapasztalata, odaadása, elkötelezettsége, és odafigyelése teszi lehetővé, hogy vevőinket bármilyen helyzetben támogatni tudjuk.

KÁVÉSCSÉSZÉN TÚL

Küldetésünknek érezzük a magyar kávékultúra fejlődését, ezért szakkönyvek kiadása mellett barista és kávépörkölő tanfolyamok szervezését tűztük ki célul, amelyek megvalósításán jelenleg is dolgozunk. Célunk, hogy a különféle pörkölt kávébabokat és egyéb termékeinket prémium minőségben kínáljuk. Míg a legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk, folyamatosan fejlesztjük és szélesítjük termékeink, eszközeink minőségét és palettáját.

Ügyfélszolgálat: +36 80 99 00 10 Hívja zöld számunkon hétfőtöl péntekig munkaidőben

 

Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, instant kávék, kávégépek és alternatív kávékészítési eszközök, italporok, könyvek, barista tanfolyamok
 

Pacificaffe kávékPacificaffe kávégépekPacificaffe barista tréning

Pacificaffe egyadagos termékekPacificaffe instant kávékPacificaffe italporok