KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

A Dammann termékeit az EspressoShop.hu webáruházban tudja megvásárolni.


Dammann tea – egyedülálló ízű és illatos teakülönlegességek


illy teaA különleges minőségű francia Dammann Fréres tea a kényes ízlésű teaínyenceket elkápráztató választékkal és különlegességekkel szolgál a klasszikus fekete teáktól a gyümölcs-, zöld- fehér és különféle extra ízesített teákig szálas, filteres kiszerelésben és gyönyörű teavirág formában. A különleges teákat készítő patinás francia cég 1692 óta látja el az exkluzív európai vendéglátóhelyeket, szalonokat teával. A Dammann a minél tisztább tea érdekében filteres teáihoz sem papír, hanem muszlin filtertasakokat használ, melyekben a hagyományos filterek alacsonyabb minőségű, apró tealevél törmeléke helyett kizárólag szálas tea található. A Dammann ezzel egyesítette a szálas tea minőségét a filteres teák praktikus előnyeivel.

Nagy hangsúlyt fektet a tea tálalására is, egyedülálló választékot biztosít a különféle ajándékcsomag és kiegészítő termékekből, teakínálókból, csészékből, kannákból. Története során a Dammann 3300 teakeveréket alkotott, évről évre változó kínálatában 270 féle klasszikus ízesítetlen, és kreatív, természetes alkotóelemekkel, virágszirmokkal, olajokkal ízesített, illatosított tea található, melyből webshopunkon a legnépszerűbbeket találja meg.

A Párizs mellett levő teaüzemben 160 ember dolgozza fel hétről hétre a beérkező teákat: kóstolnak, tesztelnek a tökéletes minőség érdekében. A teákat válogatják, osztályozzák, keverik, ízesítik, illatosítják és csomagolják. A Dammann a világ 60 országában van jelen, minősége miatt az illy választotta kávéja mellé.