KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Pasco kávéA Pasco Kft. 1998-as alapítása óta kávépörköléssel foglalkozunk.Termékeinket jellemzően a vendéglátószektor számára szállítjuk, amely kínálat az évek során jelentősen kibővült. Az általunk pörkölt kávék mellett számos kiegészítő termék, eszköz és gép került a kínálatunkba.

A hamburgi Mahlkönig és a milanói Anfim darálógyártók, az Urnex tisztítószerek kizárólagos Magyarországi forgalmazóivá váltunk és az Astoria kávégépek forgalmazása mellett forró csokoládék széles választéka megtalálható kínálatunkban. Kiemelném a termékpalettánkon szereplő igen változatos barista eszközöket, melyek a szakmában dolgozók elengedhetetlen kellékei.

Számos szolgátatás, melyek a mai tudatos vevők számára elengedhetetlenek is elérhetőek nálunk. A professzionális és háztartási kávégépek és örlők karbantartása és szervízelése, napi tevékenységünk része mint ahogy a barista szakma fortélyainak oktatása.

Termékeinket megvásárolhatja itt!


Urnex

Az Urnex 1936-os Manhattani alapításakor, eredeti nevén The Royal Urn Bag Company elsősorban szövetből készített kávéfiltereket aluminiumgyűrűvel a tradícionális kávégépekhez. Abban az időben a kávépiac sokkal inkább regionálisan épült fel mint manapság. A legtöbb vásárló New York városában székelő pörkölők voltak akik termékeket kerestek kiskereskedelmi vevőik árúval való ellátására.
Az alapítást követően nemsokkal, kialakult az igény egy könnyen és a helyszínen alkalmazható termékre melyek alkalmasak a filtertatók tisztítására. Ezt megelőzően a gépeket és kiöntőket visszaszállították a pörkölőbe karbantartásra és tisztításra.

A vevők számának növekedésével ez a módszer egyre kevésbé volt praktikus, nembeszélve a szállítás alkalmával előforduló sérülésekről és töréskárról. A pörkölők hamar rájöttek, hogy az eszközökön lerakódott kávéolaj még a frissen elkészített kávét is keserűvé teheti, rádöbbentve őket egy tisztítószer bevezetésének szükségességére.
Az első egyadagos Urnex nevet viselő általános, erős tisztítószer kézzel, borítékba került csomagolásra, “Nincs Több Keserű Kávé” mottóval. A név a mai napig megmaradt és ez az első termék határozza meg a jelenlegi tevékenységünket ugyanazzal a mottóval.

Az első termék előállítása óta eltelt hosszú idő alatt számos új termékkel bővült kínálatunk, melyek lehetővé teszik, hogy a teljesen automata készülékektől a bolti darálókig minden tisztítási igényt kiszolgáljunk. Jelenleg több mint 60 országba szállítjuk termékeinket, melyek megtalálhatóak a háztartásoktól a legkifinomultabb coffee shopokig.


Puro

Puro tisztítószerekA Puro Brand-et (korábban Puro Caff) 2005 -ben vásárolta meg az Urnex. A Puro név különösen jól csengett a speciality coffee világban, a magas minőséget jelképezve, egyben a jó espresso elengedhetetlen “összetevőjeként” tekintettek rá az USA-ban és világszerte. Ma a világ legismertebb baristái használják és megtalálható a legigényesebb kávézókban.

Full Circle

A Full Circle márka 2009-ben került bevezetésre, a környezetvédelem, környezettudatos életmód jegyében. A termékcsalád minden tagja teljesen lebomló vagy újrahasznosítható, természetes formában is fellelhető anyagokból készül. A Full Circle ezáltal nemcsak a kiváló minőségű kávéitalok iránti elkötelezettséget, hanem a tiszta és egészséges környezet megtartását és a termékáttekinthetőség is jelképezi.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok


Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek

Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek