KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Pasco kávéA Pasco Kft. 1998-as alapítása óta kávépörköléssel foglalkozunk.Termékeinket jellemzően a vendéglátószektor számára szállítjuk, amely kínálat az évek során jelentősen kibővült. Az általunk pörkölt kávék mellett számos kiegészítő termék, eszköz és gép került a kínálatunkba.

A hamburgi Mahlkönig és a milanói Anfim darálógyártók, az Urnex tisztítószerek kizárólagos Magyarországi forgalmazóivá váltunk és az Astoria kávégépek forgalmazása mellett forró csokoládék széles választéka megtalálható kínálatunkban. Kiemelném a termékpalettánkon szereplő igen változatos barista eszközöket, melyek a szakmában dolgozók elengedhetetlen kellékei.

Számos szolgátatás, melyek a mai tudatos vevők számára elengedhetetlenek is elérhetőek nálunk. A professzionális és háztartási kávégépek és örlők karbantartása és szervízelése, napi tevékenységünk része mint ahogy a barista szakma fortélyainak oktatása.

Termékeinket megvásárolhatja itt!


Motta

Motta és Ilsa barista eszközökA Motta cég 1967-es alapítása óta rozsdamentes anyagból készülő háztartási termékek előállítására specializálódott. A széles választék, amely magába foglalja a háztartási-, a bar- és hotelek számára előállított termékeket, lehetővé tették a hazai és nemzetközi terjeszkedést. A cég stabilitását az elmúlt időszakban a tradíció, a megbízhatóság, a modern design és a minőség mind megerősítették.

A 7000 m2-es gyártóbázis és a modern gépek lehetővé teszik a változatos, gyors és egyben magas minőségi színvonalat képviselő termékek előállítását.

Ilsa

Az Ilsa márkanév először egy tipikus Nápolyi kávéfőzőn jelent meg. Az cég alumínium hengerléssel kezdte tevékenységét, és azóta is folyamatosan figyel a fejlődésre, hogy akár a hazai akár a nemzetközi piacokon megállja a helyét. A rozsdamentes termékek gyártása 1956-ban kezdődött ami gyors ismertséget és sok elismerést hozott.

1971-ben elkezdődött a zománcozott öntöttvasból készült termékek gyártása, de még a művészi manufakturális termelés is megmaradt. Jelenleg a második generáció vezeti a céget, akik elvégezték a termékkínálat diverzifikálását. Az Ilsa napjainkban 8.500 m2-en folytatja tevékenységét 40 embernek adva munkát. A teljes irányítást automatizálták, és a designra sokkal nagyobb figyelmet szentelnek. Ma már külsős designerek szolgáltatásait is igénybe veszik a saját tervezőik mellett, hogy a kor követelményeinek megfeleljenek és termékeik minőségük és funkcionalitásuk mellett tetszetősek is legyenek.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok


Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek

Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek