KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

La Pavoni

Több
11 éve 10 hónapja #37 Írta: admin
admin válaszolt a következő témában: Re: La Pavoni
Én úgy szoktam, hogy amíg előkészítem a második kört, addig kikapcsolom, majd miután minden kész vissza.

Espresso:La Pavoni Europiccola (1967), Saeco Odea GiroKávédaráló:Mahlkönig Vario, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányokAlternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #38 Írta: lagoon79
lagoon79 válaszolt a következő témában: Re: La Pavoni
tehát húzás után kikapcs, előkészítés és utána bekapcs. eztán egyből húzod is a következőt vagy vársz valamennyit? köszi!

Brasilia Portofino T3 - Mazzer SJ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #39 Írta: Tothariel
Tothariel válaszolt a következő témában: Re: La Pavoni
Reggel a Pavonim biztonsági szelepéből forró gőz fújt ki,még egy utolsót szívott magán, pont annyit hogy egy kávét adjon utána se kép se hang lekapcsolt.
Este átnéztem az elektronikáját, és a biztonsági hőkapcsolónak a gombját vissza állítottam, majd bedugtam és azt tapasztaltam hogy működik, viszont a nyomás kapcsolom fölmondta a szolgálatot így a fűtőszál tulajdonképpen folyamatosan fűt, emiatt kapcsolt le a biztonsági elektronika mert túlmelegedett.
Kérdéseim a következők, lehet-e a nyomáskapcsolót javítani, vagy mindenképpen cserélnem kell?
Kipróbáltam s amíg a hiba fönt áll is tudok kávét főzni csak hát sokkal sokkal jobban oda kell figyelnem az időre és a hangokra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #40 Írta: amadea
amadea válaszolt a következő témában: La Pavoni

Vibiemme Junior Hx, La Pavoni Europiccola (1976), Ponte Vecchio Export, Mahlkönig Vario, Gene Coffee Roaster

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #41 Írta: SiD
SiD válaszolt a következő témában: Re: La Pavoni
én cserélném, de ki lehet próbálni azt, hogy leszereled a nyomáskapcsolót, fejre fordítod, majd egy fecskendőbe felszívsz forró citromsavas vizet és azt belefecskendezed a nyomáskapcsolóba, majd hagyod állni.
ezt párszor megismétled, majd összerakod és kipróbálod.
ha nem javult meg, akkor csere.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #42 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Újabban a Pavonim égeti a kávét, ezért nemrég a nyomást lejjebb állítottam 0,9bár-ra, de így is hajlamos égetni.
Kinél mennyi a nyomás?

ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.156 másodperc