Kezdőlapkosárfacebookyoutube

Kávéfőzőt, kávédarálót vásárolnék, de milyet vegyek?

More
8 years 6 months ago - 8 years 6 months ago #13387 by sztorok
Replied by sztorok on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Sziasztok!
Leveleztem ezzel a sráccal a Jófogáson, és ha nem lenne őrlőm, rámennék:
www.jofogas.hu/fejer/Cunill_Michigan_ipa...edaralo_66499557.htm
- nehéz - 12 kg, vagyis van benne anyag
- műanyag külső, igaz, de tölcséres, nem pofozós
- erős motor van benne, lehet hozzá kapni késeket AVX-en talán, de szerintem a Mazzer is belemenne.
"
Kedves Szabolcs!
Íme a videó:

Remélem látszik a lényeg, szépen teszi a dolgát, baromi erős és gyors készülék. A kávébab, aminek az őrlése látható rajta sima hétköznapi Tchibo Milano Style. Az őrlésfinomságon természetesen lehet még tovább finomítani. A ketyegő hang a motor leállításakor a mechanikus időkapcsoló hangja.
Magyarországi a készülék, én a második tulajdonosa vagyok, de amihez vettem abból időközben nem lett semmi...
A technikai paraméterek:
Őrlőkés átmérő: 65 mm
Teljesítmény: 680 W
Őrlési fordulatszám: 1300 rpm
Súly: 12 kg
Magasság tartállyal: 70 cm
Magasság tartály nélkül: 45 cm
Szélesség: 21 cm
Mélység: 34 cm
Tartály kapacitás: kb 2 kg
"

TörökSzabi

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #13388 by weinmaker
Replied by weinmaker on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Már el is vitték úgy tűnik. ;)

Kávégép: Gaggia Classic PID, Quicmill 0650, San Remo Pod - Kávédaráló: Fiorenzato F64, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányok - Alternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, Kalita, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

More
8 years 4 months ago #13389 by Chuck
Replied by Chuck on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Milyen főzőt javasoltok max. 30 ezerért? Daráló nincs (és asszem nem is lesz). Egy ismerősömnek kéne. Használt is lehet.

More
8 years 4 months ago #13390 by Lizy
Replied by Lizy on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Szia/sziasztok! Kávéfőző vásárlás témában szeretnék segítséget kérni. Igen, tudom a daráló nagyon fontos, azt külön szeretném megvásárolni. De most konkrétan a kávéfőzőgép érdekel. Fontos, hogy legyen rajta a habosításhoz szükséges gőzkar, és egy jó presszót el tudjak vele készíteni. Előre is köszönöm, Üdv.: Lizy :wink:

More
8 years 4 months ago - 8 years 4 months ago #13391 by T. Szabolcs
Replied by T. Szabolcs on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Szia!
Én egy ilyen kávéfőzőt vettem kb. egy éve: De'Longhi EC 820.B (valami jó kis akció keretében 45 körül). Meg vagyok elégedve vele, finom kávét főz. Kicsit nagyobb mint az újabb típusok, de nekem pont ezért tetszik :) És a víztartályát is előre felé kell kivenni és nem hátul fölfelé (ami sokkal könnyebb és praktikusabb).
Darálónak egy GRAEF CM 802-őt vettem, az is nagyon jó - igaz a palásttal volt gondom, mert a tartályt becsavarva nem mindig kapcsolt a biztonsági kapcsoló - a szakszervíz egy e-mailre ingyen küldött egy másik palástot :)
Üdv!

More
8 years 4 months ago #13392 by Lizy
Replied by Lizy on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Szia! Igazából darálóból pont ezt a márkát nézegettem, még nekem is elfogadható az árszint. Vajon a GRAEF CM 800, 802, 900 között van különösebb eltérés?
A te kávéfőző típusodon jól használható a tejhabosító? Nekem ez is fontos szempont lenne.. :)

Time to create page: 0.511 seconds