Kezdőlapkosárfacebookyoutube

Automata kávéfőzők

More
16 years 4 months ago #85 by Daemon09
Replied by Daemon09 on topic Automata kávéfőzők
Igen, jó.

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
16 years 3 months ago #86 by secondbolt
Replied by secondbolt on topic Automata kávéfőzők
[answer author=Daemon09 link=topic=284.msg11540#msg11540 msg=11540][/answer]
Szia!
Az ajtó mikrokapcsolót és a kazánon a klixont ellenőrizd le! Ha oké, akkor a panelen a JP10-JP11-en kell lennie 230 voltnak, és ha jó a panel akkor a diódák zöld jelzésével és  a teszt végrehajtásával ezt a gép nyugtázza.
Üdv.

"Aki tudja az csinálja, aki pedig nem, az tanácsokat ad hogyan kellene csinálni."

More
16 years 3 months ago #87 by Daemon09
Replied by Daemon09 on topic Automata kávéfőzők
Szia.

Köszi a segíséget, sajnos elektronika hibás a masina.

More
16 years 3 months ago #88 by secondbolt
Replied by secondbolt on topic Automata kávéfőzők
[answer author=Daemon09 link=topic=284.msg11634#msg11634 msg=11634][/answer]
Szia!
Ha szükséged van rá, akkor megtudom javítani. A javítási igényedet privát üzenetben is jelezheted.

"Aki tudja az csinálja, aki pedig nem, az tanácsokat ad hogyan kellene csinálni."

More
16 years 3 months ago #89 by Pascucci
Replied by Pascucci on topic Automata kávéfőzők
Sziasztok!

Saeco Gran Crema gépem van egy SOLIS Scala darálóval.HIbamentesen,szépen karbantartva használom idestova 4 éve őket,de SId hatására eljutottam arra a pontra hogy szeretném tökéletesiteni egy kis tuninggal.Kedves SId,gratulálok a munkáidhoz,és egyben megkérlek hogy ha tudsz egy kis infoval segits,hogyan tudnám ellátni a gépemet opv szeleppel,valamint a nyomásfokozós kart hogyan lehet kiiktatni,és normál üzemre állitani.ÉN sajnos nem vagyok szerelö tipus,úgyhogy nagyon megköszönném a segitségedet,ha van idöd erre a dologra.Egyébként a kávés. és hozzá kapcsolódó dolgokban régota teljesen belemerültem,ezzel fekszem és kelek,de erre a honlapra nem régen találtam rá.telefonom:30/6995702 Kiss Csaba

More
16 years 3 months ago #90 by SiD
Replied by SiD on topic Automata kávéfőzők
[answer author=pascucci link=topic=284.msg12270#msg12270 msg=12270][/answer]
Szia Csaba!

A Saeco Gran Crema-ba nem sok értelme van OPV-t szerelni, hacsak nem szeretnél extra lassú lefolyású dupla risztrettókat csapolni vele. (a dupla kosárral ideális esetben (duplát csapolva) nem szalad fel a nyomás 9 bar fölé.
Az OPV-nek akkor lenne nagy jelentősége, ha sima, nem nyomásfokozós szűrőtartókarod lenne egycsészés kosárral.
Nem javaslom a Gran Crema tuningolását, inkább tedd félre azt a pénzt, amit erre költenél és gyűjts egy komolyabb gépre, legalább egy Gaggiára.

Üdv,
SiD

Moderators: secondbolt
Time to create page: 0.445 seconds