KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

La Pavoni

Több
11 éve 2 hónapja #55 Írta: weinmaker
weinmaker válaszolt a következő témában: La Pavoni
Jó neked. Az enyém már nagyon régóta szervízben van SiD mesternél, már iszonyat módon várom vissza.

Kávégép: Gaggia Classic PID, Quicmill 0650, San Remo Pod - Kávédaráló: Fiorenzato F64, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányok - Alternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, Kalita, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #56 Írta: lagoon79
lagoon79 válaszolt a következő témában: La Pavoni
hm, pedig láttad mit írtak az adatoknál.
ilyen nyomáson is elég a habosításhoz vagy inkább csak eszpresszót isztok LP-ból?

Brasilia Portofino T3 - Mazzer SJ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #57 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Még nem habosítottam vele, majd hétvégén. Beszámolok a tapasztalatokról. ::yummi



lagoon79 írta: hm, pedig láttad mit írtak az adatoknál.
ilyen nyomáson is elég a habosításhoz vagy inkább csak eszpresszót isztok LP-ból?


ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #58 Írta: weinmaker
weinmaker válaszolt a következő témában: La Pavoni
Nem habosítottál veleeeee? Pedi eszméletlen milyen jó selymes tejhabot lehet vele készíteni.

Kávégép: Gaggia Classic PID, Quicmill 0650, San Remo Pod - Kávédaráló: Fiorenzato F64, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányok - Alternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, Kalita, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 2 hónapja #59 Írta: ronin s8
ronin s8 válaszolt a következő témában: La Pavoni
Úgy értettem, azóta, amióta lejjebb vettem a nyomást ;D


weinmaker írta: Nem habosítottál veleeeee? Pedi eszméletlen milyen jó selymes tejhabot lehet vele készíteni.


ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 1 hónapja #60 Írta: KyroTrack
KyroTrack válaszolt a következő témában: La Pavoni
Sziasztok!
Nagyon kezdő részére kérnék segítséget, ha van időtök.
Kaptam egy régi de rendbe rakott pavonit. Nem tudom milyen, mert neten nem láttam még (ugyanis nincs kis habosító szelepe se) de ez lényegtelen is a kérdésem szempontjából.
Sok videót láttam már, hogy hogyan csinálják vele a kávét, de egyvalami nem derült ki nekem. Előre szólok, biztos béna kérdés. Szóval. Milyen erővel lehet a kart lehúzni, amikor átpréselem a vizet a kávén? A neten van aki szinte rácsimpaszkodik, azonban
tartok attól, hogy ha túl erősen húzom, akkor akár el is törhet. Vagy ez hülyeség? Ha meg tudjátok fogalmazni, akkor kérlek írjátok meg, hogy Ti milyen erővel húzzátok a kart lefele.
Köszönöm előre is!
Csatolok egy képet róla:

pavoni.JPG melléklet nem található

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.182 másodperc