Kezdőlapkosárfacebookyoutube

La Pavoni

More
12 years 4 months ago #55 by weinmaker
Replied by weinmaker on topic La Pavoni
Jó neked. Az enyém már nagyon régóta szervízben van SiD mesternél, már iszonyat módon várom vissza.

Kávégép: Gaggia Classic PID, Quicmill 0650, San Remo Pod - Kávédaráló: Fiorenzato F64, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányok - Alternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, Kalita, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #56 by lagoon79
Replied by lagoon79 on topic La Pavoni
hm, pedig láttad mit írtak az adatoknál.
ilyen nyomáson is elég a habosításhoz vagy inkább csak eszpresszót isztok LP-ból?

Brasilia Portofino T3 - Mazzer SJ

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #57 by ronin s8
Replied by ronin s8 on topic La Pavoni
Még nem habosítottam vele, majd hétvégén. Beszámolok a tapasztalatokról. ::yummi



lagoon79 wrote: hm, pedig láttad mit írtak az adatoknál.
ilyen nyomáson is elég a habosításhoz vagy inkább csak eszpresszót isztok LP-ból?


ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #58 by weinmaker
Replied by weinmaker on topic La Pavoni
Nem habosítottál veleeeee? Pedi eszméletlen milyen jó selymes tejhabot lehet vele készíteni.

Kávégép: Gaggia Classic PID, Quicmill 0650, San Remo Pod - Kávédaráló: Fiorenzato F64, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányok - Alternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, Kalita, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #59 by ronin s8
Replied by ronin s8 on topic La Pavoni
Úgy értettem, azóta, amióta lejjebb vettem a nyomást ;D


weinmaker wrote: Nem habosítottál veleeeee? Pedi eszméletlen milyen jó selymes tejhabot lehet vele készíteni.


ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #60 by KyroTrack
Replied by KyroTrack on topic La Pavoni
Sziasztok!
Nagyon kezdő részére kérnék segítséget, ha van időtök.
Kaptam egy régi de rendbe rakott pavonit. Nem tudom milyen, mert neten nem láttam még (ugyanis nincs kis habosító szelepe se) de ez lényegtelen is a kérdésem szempontjából.
Sok videót láttam már, hogy hogyan csinálják vele a kávét, de egyvalami nem derült ki nekem. Előre szólok, biztos béna kérdés. Szóval. Milyen erővel lehet a kart lehúzni, amikor átpréselem a vizet a kávén? A neten van aki szinte rácsimpaszkodik, azonban
tartok attól, hogy ha túl erősen húzom, akkor akár el is törhet. Vagy ez hülyeség? Ha meg tudjátok fogalmazni, akkor kérlek írjátok meg, hogy Ti milyen erővel húzzátok a kart lefele.
Köszönöm előre is!
Csatolok egy képet róla:

Attachment pavoni.JPG not found

Attachments:

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.216 seconds