Annál jobban, mintha semmi nem lenne. De tény, a fej a kazánhoz képest a melegedést illetően "késésben" van, pláne hogy egy teflon lemezzel ezt az elszeparálást még fokoztam, úgyhogy azért saccolni kell, mikor jött el a csapolás ideje. De ha eltrafáltam egy jó felállást, reprodukálni könnyebb a hőmérővel.lagoon79 írta: jól használható?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a kérdés jó hogy elhangzott, mert arra késztetett, hogy jobban átgondoljam a szituációt.lagoon79 írta: jól használható?
hifis írta:
Ez a kérdés jó hogy elhangzott, mert arra késztetett, hogy jobban átgondoljam a szituációt.lagoon79 írta: jól használható?
Két csavarhely van a fejen, ahova hőmérőt lehet "tűzni". A múltkori a kazánon van, és ezen a ponton fut leggyorsabban a melegedés. De éppen ezért, ahogy írtam is, a késésben lévő fejnél saccolni kell, mennyivel később nyerő indítani a húzást. Tehát az idő faktor, vagyis a stopper így nincs kiküszöbölve.
A másik, alábbi fényképen összehozott pozícióban viszont pont a leglassabban felmelegedő pontban mérem a hőfokot. Tehát itt csak azt kell figyelni, mikor ér el egy jónak tűnő értéket. Mivel ő van "leghátul", az idő itt nem "játszik". Ezért ez egy jobb felállás, marad ez a megoldás. (A hőmérőt fogadó alkatrész is egyszerűbb, könnyebb megcsinálni.)
Ez nagyon jóóóó!
Elektra2.jpg melléklet nem található